Friday, April 30, 2010

tag dari izah...



Alamak...macam glamour plak..tiba2 dapat tag dari izah..izah suruh tgk kat blog dia, ambik tag..kat bawah ni arahan dia...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder
2. Select the 8th photo in that folder
3. Post the photo along with the story behind it
4. Then challenge the 8 blogging friends to do the same
then, terus buka photo folder.....n choose the 8th picture...menarik jugak hasilnya..=)

gambar izah bersama angah...(kanan tu izah..izah y bagi tag,=)) sape suh bagi tag,he..ni gambar masa perjumpaan ngan junior pada 21 August 2008...masa tu kami dapat junior pertama..selama ni kami la junior...xsabar2 nak dapat junior, (bukan nak buli ye..kami adalah senior y baik2,he..)

Then, siapa itu izah? n angah?
Diorang my classmate...izah ni xsah kalau xnampak muka dia atas pentas waktu anugerah dekan...pentas tu pun dah bosan tgk muka dia, asyik naik pentas je..=) sem ni duk sebelah bilik ngan izah plak..memang best jadi jiran dia...selalu je izah hulur makanan(shida la y melompat2 bila izah bg makanan,he..) segan ah ngan izah.. izah ni xkedekut ilmu..sy selalu gak tanya dia kalau xfaham...(sbnrnya bukan xfaham,tp study last minute,he..) n siapa garfield bagi izah?? opps..soalan cepuk perak...tanya la izah..=)
Angah?
sebelum ni ada entry pasal angan masa besday angah pada 6 february y lalu...
apa2 pun, kwn ngan angah ni unik sket, sebab angan seorang y unik..=) dia rajin belajar... n seorang y jujur..

my classmate memang best2..

kat bawah ni gambar my classmate...


 

 kat bawah ni plak gambar my classmate y kononnya abg2 senior y sporting n macho..(sebenarnya control macho depan junior je tu..)


4 comments:

iniAku said...

OMG..ainnnn..awat gmbr tu jadi mangsa? haha..gile poyo muka aku time tu.. tudung kembang semacam T_T

adesss...terkena aku..huhu
neway, trimas coz sgop amik tag.. :p~

ain masturah said...

sama2..=)
lor, cun je gambo tu..=)
dah rezeki gambo tu..he..

rainbowcloudy said...

hahaha giler kejot angah! ingtkan ada admire mana la taruk gmbo angah kat belog dia. sori ye syg, first time masuk cin.

pasni ari2 wajib dh angah masuk!

thnX izzah gak g tag ain, last2 kua muka i

ain masturah said...

nasib baik kuar gambar y cun..=)